Sport Pilates Amsterdam

Published date: September 15, 2017
 • Location: Universitair Sportcentrum VU Uilenstede 100, Amsterdam, Noord Holland, Nederland

Een rustige maar intensieve les gericht op het verbeteren van de core-stability. Pilates is er op gericht je rug, buik en bekken optimaal te versterken en tegelijkertijd flexibeler te maken. Lichamelijke klachten worden voorkomen en kunnen zelfs verdwijnen door deze geconcentreerde en rustige manier van trainen.

Gratis dagpas
Deze les uitproberen? Dat kan! Voor nieuwe leden is het mogelijk om een dag gratis ons sportaanbod uit te proberen. Dus doe een keer mee met een proefles! Maximaal 1 gratis dagpas per persoon.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Infraroodverwarmingstore.nl
  Infraroodverwarmingstore.nl
  Noord-Holland - Heiloo (Noord Holland) - May 9, 2017

  Infrarood panelen van Quality Heating is de marktleider in de fabricage van infrarood panelen, warmtepanelen ✓ Laagste prijs & ✓ Persoonlijk advies ✓ 24-uurs levering

 • Texelana
  Texelana
  Noord-Holland - Oudeschild-Texel (Noord Holland) - May 5, 2015

  Wij leveren al 25 jaar alle typen Texelse dekbedden met natuurlijke vullingen onder de merknaam TEXELANA. Wollen dekbedden, donzen dekbedden en veel meer. Bezoek de webshop Texelana.nl voor meer info.

 • Energiesite
  Energiesite
  Noord-Holland - Amsterdam (Noord Holland) - April 28, 2015

  nergie vergelijken loont! Zo’n 80% van de Nederlanders heeft een energiecontract dat direct opzegbaar is. Grote kans dus dat u niet vast zit aan uw energieleverancier. Op Energiesite kunt u heel eenvoudig de energieprijzen van alle energieleverancier...