Lexicon taaltrainingen Haarlem

Published date: July 9, 2022
 • Location: Koepelplein 1E Unit 349, Haarlem, Noord Holland, Nederland

Zakelijke taaltrainingen, inhouse en online
Meer resultaat, minder misverstanden
Succesvolle samenwerking of zakendoen is meer dan elkaars taal spreken. Kennis van elkaars cultuur is minstens zo belangrijk. Wij leren niet alleen de woorden maar ook hoe u een bepaalde taal in een zakelijke context gebruikt. Op welke wijze geeft u bijvoorbeeld feedback in het Duits? Of hoe geeft u uw mening in het Engels zonder de ander te beledigen?

Wij zetten alles op alles om tools te geven zodat u beter communiceert en daardoor succesvoller kunt schakelen tussen verschillende talen en culturen.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Floaterlaser - staaroperatie
  Floaterlaser - staaroperatie
  Noord-Holland - Diemen (Noord Holland) - March 28, 2018

  Voor staaroperaties hebben wij samenwerkingsverbanden met OPSIS Oogziekenhuis in Amstelveen en het OMC Zaandam. Patienten van het OMC Amstelland worden voor de operatie doorverwezen naar Amstelveen of Zaandam. Deze operaties vallen volledig onder de ...

 • Ogen laseren
  Ogen laseren
  Noord-Holland - Amsterdam (Noord Holland) - December 16, 2017

  Bij de keuze tussen bril, lenzen of ogen laseren wordt steeds vaker voor de laserbehandeling gekozen. Het gemak van kunnen zien zonder externe hulpmiddelen als brillen of lenzen is voor veel mensen de stap om een ooglaserbehandeling te ondergaan waar...

 • Perzische tapijten
  Perzische tapijten
  Noord-Holland - Amsterdam (Noord Holland) - December 11, 2017

  Firma Toele heeft zich gespecialiseerd in tapijten uit het voormalig Perziƫ. Deze worden gemaakt door nomadenstammen waar wij al decennia mee samen werken.