EHBO cursus Zaandam

Published date: December 17, 2018
Modified date: June 12, 2019
 • Location: Vredeweg 1-V, 1505HH, Zaandam, Noord-Holland, Nederland

Eerste Hulp Bij Ongelukken helpt vervelende gevolgen na een ongeval of ongeluk te voorkomen. Het is de juiste parate kennis van zaken, die er samen met ervaring vanuit de EHBO cursus voor zorgt dat omstanders daadwerkelijk ingrijpen, waardoor je adequaat kunt reageren en handelen. De EHBO cursus is beschikbaar voor zowel bedrijven, verenigingen als particulieren, zodat een ieder zich de EHBO-stof eigen kan maken. Leren reanimeren maakt standaard onderdeel uit van al onze cursussen. Uiteraard zijn we door heel het land actief met onze cursussen en kunnen wij tevens zorgen voor een maatwerk cursus in 1 dag. Deelnemers ontvangen na afloop een digitaal EHBO certificaat. Desgewenst zorgen we voor een EHBO cursus volgens de officiële certificering, wij adviseren je om hier vervolgens jaarlijks gebruik van te maken. Uiteraard kunnen we je kosteloos helpen herinneren aan de EHBO herhaling, zodat je de EHBO kennis bij kunt blijven houden en jij, jouw personeel en wellicht jouw leden of vrijwilligers weten hoe ze dienen te reageren op een noodsituatie.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Friebie | website voor een klein budget
  Friebie | website voor een klein budget
  Noord-Holland - Amsterdam (Noord-Holland) - December 4, 2018

  Wil je een website laten maken maar is je budget niet groot? Friebie heeft hier de oplossing voor! Wij bouwen premium websites die aan alle eisen van een moderne website voldoen voor een vaste prijs van € 14,95 per maand.

 • Dutch Natural Healing
  Dutch Natural Healing
  Noord-Holland - Castricum (Noord-Holland) - February 6, 2018

  Dutch Natural Healing heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de beste producenten van CBD producten. Wij hebben deze reputatie te danken aan een eerlijke en betrouwbare werkwijze en zeer effectieve producten.

 • Website voor MKB
  Website voor MKB
  Noord-Holland - Amsterdam (Noord-Holland) - December 8, 2017

  Websites voor mkb’ers maakt websites voor zzp’ers en andere ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Wij ontwerpen en bouwen websites en bieden aanvullende diensten aan. Zo kunnen wij helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van website...