Deflexibeletuinslang.nl Groningen

Published date: May 11, 2015
Modified date: May 20, 2015
 • Location: Stavangerweg 16, Groningen, Groningen, Nederland

Bent u op zoek naar een flexibele tuinslang die nooit meer in de knoop raakt en ideaal op te bergen is? Dan bent u op DeFlexibeleTuinslang.nl aan het juiste adres!

In de tuin werken kan erg rustgevend zijn alleen zijn er soms dingen die niet meewerken. Eén van de grootste ergenissen is dat de tuinslang altijd in de knoop raakt. Gelukkig is er nu een oplossing, namelijk de flexibele tuinslang van DeFlexibeleTuinslang.nl.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Detox Forte
  Detox Forte
  Groningen - Groningen (Groningen) - June 30, 2017

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

 • Duurzaam verwarmen
  Duurzaam verwarmen
  Groningen - Tolbert (Groningen) - November 4, 2016

  Pellet is een ander woord voor korrel. Deze korrels zijn gemaakt van houtsnippers die onder hoge druk zijn samengeperst. Alle houtsnippers komen uit zaagsel en afval van schoon resthout van de houtindustrie. Het product is daarom 100% natuurlijk gepr...

 • Spaar Actief
  Spaar Actief
  Groningen - Sellingen (Groningen) - October 30, 2015

  Je kunt bij SpaarActief geld verdienen met het lezen van e-mails, het geven van je mening (enquetes invullen) en het aanbrengen van nieuwe leden (€ 2,- per aangebracht lid). Ook geven we je gratis geld tips en hebben we een kortingspagina met special...