Domilift.nl Deventer

Published date: July 5, 2016
 • Location: Zweedsestraat 8 A 13, Deventer, Nederland

Onze liften worden geselecteerd op functionaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Al onze liften zijn voorzien van de benodigde certificaten, keuringen en garantie. We werken hiervoor nauw samen met een internationaal netwerk van uitsluitend vooraanstaande fabrikanten met aantoonbare ervaring op hun vakgebied. Domicare is de Nederlandse importeur van o.a. Hiro Lift, Wessex, Lift-Up, Stepless en Hetek.
In heel Nederland plaatsen we liftsystemen inclusief bouwkundige aanpassingen. Voor het overbruggen van verdiepingen met de rolstoel of rollator bieden we unieke zweefliften en woonhuisliften. Door ons ruime assortiment, onze werkwijze en het zelfstandig uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden bieden wij een complete oplossing.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Fitness Koerier
  Fitness Koerier
  Gelderland - Nijmegen (Gelderland) - June 14, 2016

  Zowel voor particulieren als bedrijven, levert Fitness Koerier alle fitnessartikelen en fitnessapparaten die je nodig kan hebben voor de perfecte work out. Wij willen meer zijn dan slechts een winkel, en bieden dan ook graag extra informatie aan. Op ...

 • Reisverzekering met korting
  Reisverzekering met korting
  Gelderland - - September 9, 2015

  Zorg dat je verzekering goed geregeld is als je op vakantie gaat. Een doorlopende reisverzekering is lekker makkelijk omdat je niet steeds opnieuw een verzekering hoeft te regelen en deze -zoals de naam al zegt- gewoon door blijft lopen voor ene bepa...

 • Reisverzekering direct
  Reisverzekering direct
  Gelderland - - July 8, 2015

  We vergissen ons nog wel eens in de verzekeringen die nodig zijn als we gaan reizen. Ben je dus op zoek naar een reisverzekering? Sluit hem direct af! Ook annuleringsverzekeringen kun je bij ons afsluiten.