Tiptop-trapliften.be Bergambacht

Published date: May 15, 2018
Modified date: May 15, 2018
 • Location: Timmerfabriekstraat 16, Bergambacht, Nederland

TipTop, uw eerste adres voor tweedehands trapliften

Trapliften zitten in de … lift. Almaar meer mensen ontdekken ze als een oplossing voor hun beperkte mobiliteit in huis. Gevolg van dat succes? Toonaangevende leveranciers steken elkaar de loef af met productverbeteringen en innovaties. En trapliften gaan langer mee dan ooit. Lang genoeg voor een tweede leven bij een nieuwe eigenaar.

Bij TipTop konden we die kans niet laten liggen. De kans om onze klanten een goedkoper en net zo veilig alternatief te bieden voor een nieuwe traplift.

Kwaliteit en veiligheid boven
Uw eerste zorg bij de aankoop van een tweedehands traplift? Betrouwbaarheid. U wilt het niet meemaken dat u of uw familielid halverwege de trap blijft hangen – een levensgevaarlijke situatie. Daarom vertrouwt u op de experten van TipTop. Zij beschikken over grondige technische kennis en jarenlange ervaring in de trapliftensector. Daarmee onderwerpen ze uw traplift aan een uiterst strenge kwaliteitscontrole.

Alles begint met de inkoop van degelijke tweedehands trapliften. Bij particulieren, maar bijvoorbeeld ook via ons brede netwerk van huisvestingsmaatschappijen en andere officiële instellingen. De TipTop-experten beoordelen de trapliften op veiligheid en kwaliteit. Ze doorlopen een checklist met meer dan vijftig punten én lichten de elektronica door. Beantwoordt een bepaald onderdeel niet aan onze hoge eisen? Dan vervangen ze het meteen

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Mijn Kalenderwereld
  Mijn Kalenderwereld
  België - Antwerpen - December 21, 2017

  Bedrukte kalenders kunt u bij ons in alle soorten en maten vinden. Wanneer u voor een bedrukte kalender kiest, kiest u voor een relatiegeschenk waar uw relaties en klanten dagelijks gebruik van zullen maken.

 • Usb sticks bedrukken
  Usb sticks bedrukken
  België - - December 15, 2017

  GOEDKOOP USB STICKS BEDRUKKEN Onze goedkope usb sticks kunnen allemaal worden bedrukt met uw bedrijfslogo voor een zeer scherpe prijs. Bij usbstickwereld.be kunt u uw USB Sticks als relatiegeschenk inzetten met uw eigen huisstijl. Van goedkoop tot ex...

 • Badgewereld.be
  Badgewereld.be
  België - (Antwerpen) - October 6, 2017

  Bedrukte badges - met logo