Kruger Park

Published date: October 29, 2018
 • Location: Krugerpark, NederlandGelegen in het wereldberoemde Kruger National Park, zullen natuur liefhebbende gasten zich verwonderen over de schoonheid en diversiteit van de plek waar de lodge is gevestigd.

Tijdens uw verblijf bij ons ervaart u een levensstijl waar veel mensen van dromen; jakhalzen blaffen in de verte als u ‘s nachts rond een vuur zit en ‘ s middags kijkt vanaf uw terras naar giraffen terwijl ze bladeren eten uit de knobthornbomen in de tuin. Bovendien luistert u ‘s morgens naar een dageraadkoor van bushveldvogels.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Intest Rijschool Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam ...
  Intest Rijschool Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam ...
  Utrecht - (Spoorlaan 312) - July 24, 2018

  ij rijschool Intest kun je ook je brommer rijbewijs of scooter rijbewijs halen. Als je ... Bodegraven, Rijswijk, Goes, Pijnacker, Haarlem en de rest van Nederland! Schrijf je in en ontvang 10 rijlessen voor de prijs van 5 rijlessen! Bij dit actiepakk...

 • Leerzelfbeleggen.com
  Leerzelfbeleggen.com
  Utrecht - Utrecht (Utrecht) - March 30, 2018

  Via leerzelfbeleggen.com is het mogelijk om cursussen beleggen of cryptocoins aan te schaffen. Het is ook mogelijk om eerst een gratis demo cursus te volgen.

 • Stiply - Digitaal ondertekenen
  Stiply - Digitaal ondertekenen
  Utrecht - Utrecht (Utrecht) - March 22, 2018

  Sneller en makkelijker een digitale handtekening ✍️ retour ✅ In de stijl van je bedrijf ✅ Nooit meer printen en scannen ✅ Volledig rechtsgeldig.